dijous, 10 de juny del 2010

el 16/09/2010 anem cap a l'espai


El 16/09/2010 ix la missió STS-133, en ella va una resenya del nostre grup, ací teniu unes línees que podeu entendre gastant el traductor. Per als sabuts sense traductor (a Pelo!!)

STS-133
The 133rd space shuttle flight has a target launch date of September 16, 2010. On this 35th shuttle mission to the International Space Station, Discovery will deliver the Express Logistics Carrier 4 and critical spare compenents to the Station. The pressurized logistics module will be a permanent fixture at the Station for supply storage.

La tornada està prevista per al 27/09/2010 i rebrem el certificat de "Face in Space"

09/06/2010 Día de San Baiteneo abad y San Efren

El dietiesta mos deleità amb un sopar de Deu, que com totes les setmanes mos acabarem.

Verdures al forn amb un llençolet de formatge.


Marmitaco de tollina.



Piscina de crema de mascarpone amb freses.



Bombons, Cafè, Gin's, Copa, i Puros.

Quedarem que la propera setmana començarà la ronda d'estiu.

L'aposta de la setmana .
La sort hi ha que buscar-la. No mos ha tocat mai perquè no ficava els números apropiats, per aixo he canviat de tàctica.
D'ara en davant cada número que fique tindrà un significat:
1-----Gener, mes del primer sopar.
8-----Els membres de la basqueta.
9-----Dia del últim sopar.
17----Dia del primer sopar.
22----Dos patitos.
41----Els any que tinc.


S'acepten comentaris per al pròxim sorteig.

dimarts, 8 de juny del 2010

JEAN DESQUÉ JA HO DÍA

El que val, val i el que no pa cabo. açi teniu les últimes captures. Sorelles, llenguats i peix lluna.Impresionant.


Madoff: "Que se jodan mis víctimas"

The New Magazine publica un perfil del estafador, en el que confiesa que ve a sus víctimas como "avaros" y "estúpidos"
PÚBLICO.ES/EFE NUEVA YORK 08/06/2010 10:07 Actualizado: 08/06/2010 10:46


Bernard Madoff, el estafador más grande de los últimos tiempos no siente piedad alguna por sus víctimas. Así lo ha confesado Bernard Madoff, que actualmente cumple una condena de 150 años por la multimillonaria estafa financiera que orquestó, a la revista The New Magazine.

"Que se jodan mis víctimas", dice sin reparos. "He cargado con ellos durante 20 años y ahora estoy encerrado por 150 años", añade en referencia a sus clientes, a quienes define como "avaros" y "estúpidos".

Madoff, según la publicación neoyorquina, se ha convertido en un héroe entre sus compañeros de prisión, a quienes asesora en asuntos inmobiliarios y de inversiones financieras. Así lo confiesan otros presos e investigadores entrevistados por The New Magazine, que aseguran "la fascinación" que ha despertado entre los internos, que "le piden autógrafos".

En el perfil que publicará la revista Madoff explica que, en la primera prisión en la que ingresó la gente le pedía que le gestionara su dinero. "Hubo incluso uno que quería invertir y cuando le dije que no me gritó: '¿Qué pasa? ¿Que no soy suficientemente bueno?'".

Más detalles de la publicación muestran cómo Madoff se considera una especie de Robin Hood, aunque sin darle dinero a los pobres. Según Shannon Hay, traficante que cumple condena junto al financiero, la explicación que da de la estafa es que "le quitaba el dinero a la gente que era rica y avara y que quería más".

un altre lloc per a anar amb la ministra

LA presidenta de la Diputació de Lleó (PP), Isabel Carrasco, ha dit hui que, per a reduir gastos, ella enviaria la ministra d'Igualtat, Bibiana Aído, "a estudiar el mapa del clítoris a Andalusia", en referència a la formació en salut sexual.

enviem a algú al espai?

La NASA ha obert un lloc (http://faceinspace.nasa.gov/en) en què els internautes poden carregar la seua foto. I esta viatjarà en un dels dos últims viatges dels transbordadors espacials nord-americans previstos per a setembre i novembre.

Una vegada carregada la foto i el nom del titular, l'internauta pot imprimir la pàgina acreditativa. A l'acabar la missió, rebrà un certificat que deixarà constància del seu viatge virtual.

Anem?

Pot ser algo com "Sopar el dimecres a l'espai". Volar sense cava i cervesa.

Volem? (de volar)