dissabte, 6 de març del 2010

live 100306_18:15


Dinarot. Res més.


Seguim dinant.
Siesta? No crec.

live 100306


Hui dinaret (falsa modèstia), serà un dinarot. El xef representa a la resta ausent.

Arròs melòs + cigaletes + "almejes" + "mero".
I tota la gràcia del món. Caguen l'ostic!!

Som 8 comensals (5 xiques i la resta xics).
Cervesa, Vi, Cava i Gin tònic.

Ale!! Bon dia i bon profit.

PD: va por USTEDES!!

dimecres, 3 de març del 2010

live 100303

Hui per primera vegada emitint en directe (live)!!

Ací estàn parlant de simuladors del temps, un altre vol comprar un "pen" de internet per a seua mare, l'altre que si ha fumat i un modem d'internet. No ens aclarim.

De primer plat uns canelons farcits amb espàrrecs i formatge de cabra. Bonissims.
Anem al Segon plat (recepta que ens ha passat el cuiner de hui)

"Que li posse un pen o li allarge l'antena? Aixó t'ho arregle jo!, Cert!!?
Google p'aca dins.
Va per ahí i jo l'agarre.
Per favor enviam un missatge. Si passa algo que passe."

NOTA: es parlava de quin tipus de conexió possar en casa de la seua mare per a conectar-se a internet. Era fàcil. "Te que ser direccional" (10 dixit)

100303 21:50

receptes

El encarregat del sopar de hui (que encara no s'ha triat un alias) ens passa la recepta del plat principal.

http://cuinant.blogspot.com/2009/12/solomillo-al-all-i-oli-de-sobrasada.html

per fi és dimecres



Anna de Codorniu.

Puresa, vivor i feminitat definixen este cava, i la combinació de la Chardonnay amb el tres raïm clàssic el destaquen com un cava brillant i de gran frescor procedent de les aromes fruiteres i florals de la seua criança.
El secret
Anna de Codorniu és el primer cava que va incorporar la varietat Chardonnay al seu coupage. Delicades aromes i un frescor inconfusible s'unixen en un cava de personalitat única.
Sabors
De matisos suaus i frescos al paladar. Destaca per la seua delicadesa plena de tons aromàtics. És viu i lleuger. Ideal per a acompanyar els grans crustacis (llagosta, llamàntol(bogavante)) i per a peixos de carn blanca (llobarro, llenguado i daurada).
Fitxa tècnica
PAÍS : ESPANYA

REGIÓ VINÍCOLA: D.O. CAVA

COMPOSICIÓ:
Chardonnay 70 %
Macabeu 10 %
Parellada 10 %
Reserva 10 %

VINIFICACIÓ I 1ª FERMENTACIÓ:
Extracció ràpida i suau del 60 % del most. Filtració del most i fermentació entre 15-18 ºC.

2ª FERMENTACIÓ I CRIANÇA :
Fermentació i envelliment en botella en contacte amb els rents, entre 12 i 15é (temperatura de les caves), fins al moment del degolle, quan s'expulsen els rents i s'afig el licor d'expedició.

CARACTERÍSTIQUES ANALÍTIQUES:
Grau alcohòlic...........................11,5-12é
Acidesa total (en tartàric)................7-8 g/l
Sucres reductors (brut nature)........<3 g/l
Sucres reductors (brut)....................6-8 gr/l

CARACTERÍSTIQUES ORGANOLÈPTIQUES:
Color groc pallós, clar i vivaç. Notes aromàtiques inconfusibles aportades per la Chardonnay sense emmascarar les de les altres varietats, que li aporten unes característiques inconfusibles i personalíssimes. L'equilibri entre acidesa i sucres el fan apte per als paladars amics dels brut.

Salut!!