dijous, 25 de març del 2010

no és important el resultat?

Caldrà pues, que la parella que anit ho va guanyar TOT conteste a la provocació.

Primer Sopar de Primavera

24-03-2010 El d'ahir va ser el primer sopar de privamavera, faltà al sopar el tractorísta, que hage d'anar a una reunió molt important amb Elena Espinosa.
Els plats preparats (bueno no se sap si ho va fer ell)"Moet chando" van ser apropiats:
Primer plat, carpatxo de bou amb virutes de formatge.
Segón plat, salmó al forn amb les pommes de terre pauvres.
Postre, tiramisú amb explosió de nata.
Com tots el dimecres es va fer votació i quedarem d'acord en otorgar-li un deu al(la) cuiner(a).
En l'apartat de jocs ludics s'enfrontaren en una gran partida de truc, el Dietista i Buckler (viejas glorias del truc) contra l'Estanqui i el Deus (els maestros actuals). Els maestros donaren una lliso de truc sense cartes, arrancant els aplaudiments del public. Lo de menys segué el resultat.

En l'apartat d'incidencies, nombrar la perdua del comandament del TDT que buscarem per terra mar i aire, destacant la gran llavor que fe el Xef buscant-lo fins i tot per terra ( en una gran allargada).

La propera setmana actuarà un dels grans dels fogons (tres estreles Michelin)

dimecres, 24 de març del 2010

qué passa? refresca que te c...


per fi és dimecres

Després de donar-vos el plaer de la victòria la setmana passada, (qüestió premeditada per a donar videta ("vidilla")) hui arribarem el dietista i jo amb totes les nostres energies (saviesa ("sabiduría"), elegància, afecte, ganes, il·lusió, doctorat i docència) per a continuar pegant-vos palisses (dic classes!!) a tots vosaltres, els nostres volguts alumnes.

No ens és possible portar a la pista de joc la quantitat de trofeus i reconeixements que avalen la nostra dilatada experiència.
Tenen un alt valor sentimental i de reconeixement, a més de necessitar 3 o 4 fregonetes per al trasllat.

Vos informem que estan a punt de tancarse els grups per a este curs acadèmic. Les últimes places estan que cremen. Fins hui i a causa de la gran demanda vos aguantem la prereserva. Esperem confirmació definitiva.

Si queden dàtils, ens els menjarem i si no els bombons.
Calamars, que sou uns calamars.
Truque!!