invitació enviada per mail i blogger a Ricard
Hola Ricard,
Som uns seguidors teus des dels teus inicis en la piscina de Barx. A més de l'altre, què gintonics, xaval!!
Com diu el títol del nostre blog, ens ajuntem tots els dimecres (des de 1991) a sopar i hem decidit crear este espai virtual al voltant de les nostres reunions culinàries en què comptar les nostres experiències i tindre un arxiu de les nostres activitats i altres coses.
En la nostra pròxima visita ja ens identificarem personalment però ens agradaria en este moment invitar-te a visitar-nos.
Gent de la Ribera (Alta) - sopar el dimecres
dissabte, 13 de març del 2010
Ricard Camarena - Arrop
dedicat a don perignon
Presentació del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs en el nou restaurant valencià Arrop Ricard Camarena. 16/09/09
Presentació del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs en el nou restaurant valencià Arrop Ricard Camarena. 16/09/09
el cocinero de Rota - José Luis Santamaría
José Luis Santamaría, gran mestre del desenfade i de la bona cuina ens mostra com posar-se dels nervis fregint unes aletes de pollastre. La preparació de les mateixes pareix a primera vista molt fàcil, però veient el vídeo no ho és tant. Anem aprenent del nostre amic...
divendres, 12 de març del 2010
dijous, 11 de març del 2010
el dietiste ja està ací!!
Resum 10/03/2010
Dos coses a destacar en el sopar d'ahir:
- La visita de la "sota d'espases" en cos de rei d'oros.
- I el gran triunf de truc de la parella formada per "el gafitas"(alias la mare de deu) i "ahí va eso!!", que feren pleno, guanyant 4x4.
de 4, quatre
sopar el dimecres
Sopa Hungara per a sopar. Molt bona. No l'haviem tastat mai.
El dietiste diu que és "sopa unglara" per que ell ha possat la ungla.
El dietiste diu que és "sopa unglara" per que ell ha possat la ungla.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)