dijous, 22 d’abril del 2010

Sopar Feria de Sevilla

Per fi el tractorista es va deixar vore, i a demés li tocà fer el sopar:


  • Amanida multi-ingredient.

  • Favetes, llonganisses, botifarres, sobrassades..etc i ou amb puntilleta (va tindre que tirar una maneta el xef) .

  • Flam d'ou.



El cafè va estar a càrrec de "Buckler" i el Gin del "tractorista"

La puntuació del sopar va ser un 10.

Al sopar faltaren per diverses justificacions "Marlboro" que estava malalt ( deurà portar el justificant del metge) i "Moet" que va acudir a un acte cultural al palau Reina Sofia. Molta cultura però segurament quan arribà a casa tingué que fer una visiteta a la nevera.
Hi ha que destacar que no es jugà cap partida a Truc.

dimecres, 21 d’abril del 2010

Notes culinaries del Piemonte i Lombardia

He visitat el nord d'Italia. Concretament m'he passejat per varios restaurants del Piemonte i Lombardia.

A més de passejar he menjat de primera i la veritat, a bons preus. És una gran ventaja anar a llocs recomanats per la seua bona relació qualitat/preu.

El primer menjar que vaig fer, va ser sopar, es tractà d'uns "antipasto" i un "rissoto" amb champagne i fungui. Estava bonissim el rissoto, lo millor de la nit. Però ens serviren 18 plats d'antipasto. Sí 18, havieu d'aver vist la taula. Erem sols 3 persones. Encara no ho he expulsat tot. Em vaig traure la part.

La veritat, hem vaig enrecordar de vosaltres. Allí necessitava jo de la vostra gana.

Per fi, hui és DIMECRES.